Изцяло онлайн

Изцяло онлайн

Komshi.bg е първата изцяло онлайн базирана платформа за самоуправление на етажна собственост.

Всички описани функционалности и документация са достъпни през уеб страницата, а новата информация бива лесно въвеждана и актуализирана в реално време от избраните домоуправители.

Всички останали съседи имат персонален достъп до платформата и могат да следят всичко онлайн и подават сигнали.

Регистрация

Регистрация

Регистрирането в платформата става по лесен, максимално опростен и достъпен начин за всеки вход и потребител. Всеки от живущите има право на достъп до платформата чрез специално създаден за него профил, до който достъпва с регистриран имейл и индивидуална парола.

Регистрация - Инициаторът, направил заявка за регистрация, получава домоуправителски достъп до платформата, така че да може да регистрира всички съседи. След това могат да се добавят още домоуправителски акаунти.

Достъп - Всеки съсед получава автоматично персонален достъп до платформата komshi.bg, след като домоуправителят въведе негов имейл.

Самоуправление

Самоуправление

Установихме, че проблемът в управлението на етажната собственост не е в избора на домоуправител, а в процеса на управление.

Колкото и добър да е даден домоуправител, чисто физически той не може да бъде насреща по всяко време и да отговори на всички належащи въпроси.

Платформата решава този проблем, като всеки вход може да бъде самоуправляван онлайн от избрания домоуправител, който от своя страна да бъде улеснен от автоматизирани процеси, които предлага платформата.

Прозрачност

Прозрачност

Общоприетата практика е да плащаш входна такса, съставляваща твоя дял от комуналните сметки на входа, както и други разходни пера като например ремонтни дейности, с които често не си запознат. Сумата понякога е фиксирана, а друг път варира, но ти рядко знаеш за какво точно плащаш.

Информацията за натрупаната сума във фонд ремонти също не е достъпна до всички в реално време, счетоводството на входа се съхранява в тетрадка, която се предава от ръка на ръка, а разходните фактури са хвърчащи бележки.

Затова komshi.bg осигурява пълна прозрачност по отношение на месечните сметки, касата на входа и фонд ремонти - домоуправителя може лесно да въвежда новопостъпилите сметки и фактури, а живущите могат да следят всичко това в реално време и да знаят точно за какво плащат в края на месеца.

Така лесно и прозрачно се разрешават и казуси, които касаят различни нужди на живущите, като например - плащат ли за асансьора съседите, които са на първия етаж и не го ползват, кое домакинство каква месечна вноска дължи в зависимост от броя живущи и т.н.

Получаваш повече

Получаваш повече

С план Про, таксата за платформата е фиксирана и предоставя всичко необходимо за самоуправлението на етажната собственост. Платформата ще продължи да бъде развивана и обновявана, за да предостави още по-добро, пълно и интуитивно преживяване, като всичко това ще се случва в рамките на сегашния сайт и ценови план, без да се налага да доплащаш.

Посветени на мисията да създадем всички възможни предпоставки и функционалности за самоуправлението на етажната собственост, сме винаги отворени към разрешаването на казуси, на които все още не сме попадали.

Затова, ако имаш идея за проблем, който платформата ни все още не разрешава, ни пиши на [email protected] и ще направим всичко възможно да намерим решение.